Inspiratie Dromen Cafe

> log in

> registreer

Stralende dag tijdens Loosduinse Festival.

Afgelopen weekend stond de Gelukscaravan en kever op het Loosduinse Festival. Bij aankomst wordt alles op touw gezet om ons een mooi plekje te geven. We klappen de biertafels uit, versieren de caravan en het feestje kan beginnen. 

En een feestje wordt het zeker. De dag ervoor organiseerden we nog een Gelukscarrousel in wijkcentrum de Geest en veel van die deelnemers zijn vandaag ook naar het festival gekomen. ‘Oh wat was het gezellig gisteren!’,  klinkt het lachend. Meegebrachte vrienden en kennissen worden direct aangespoord om zich ook in te schrijven. ‘Moet je echt doen hoor, de activiteiten zijn echt hartstikke leuk’. 

Veel nieuwe mensen schuiven aan bij de Gelukstafels. Genietend van een heerlijke taart, tompouce of brownie vertellen ze hun verhaal en creëren hun gewenste vraag. Zo is er één man die van klussen houdt. Hij wordt direct verbonden met een vrouw die de  krabpaal van haar kat wil repareren. 

Zo vliegt de dag voorbij, en zien we tientallen gezichten opgewekt de gelukstafels verlaten. Sfeer, gezelligheid en warmte. Dankjewel Loosduinen!