Inspiratie Dromen Cafe

> log in

> registreer

Sprankjes blijven stralen als het afgelopen is

Dat de sprankjes geluk ook na de bijeenkomsten van Vraagelkaar blijven stralen, blijkt maar weer in de Regenvalk. 'Ik zie groepjes' zegt een deelneemster die graag nieuwe buurtgenoten wil leren kennen. Ze kijkt een beetje onzeker om zich heen. Maar gelukkig doet de Gelukscarrousel zijn werk en gaat ook zij met een afspraak naar huis. 

Het is de tweede keer dat we een gelukscarrousel organiseren in Wijkcentrum de Regenvalk en binnen no time is de ruimte versierd en omgetoverd tot een Vraagelkaar feestje. Alle tafels zitten vol, en er klinkt een gezellige geroezemoes. Tonnie en Jenny komen binnen. Beide dames zijn vaker naar Vraagelkaar geweest en hebben daar zo van genoten dat ze nu helpen bij de Verwentafel en anderen voorzien van een heerlijke manicure.

Ook Anja en Marian komen gezamenlijk binnen. Zij hebben elkaar afgelopen zomer ontmoet tijdens hun eerste Vraagelkaarcafé. Ze zaten tegenover elkaar aan tafel en het klikte direct. Na een gezamenlijk potje kwartet spraken ze af om te gaan wandelen. Vraagelkaarlid Ada ging ook gezellig mee.

Nu wandelen beide dames geregeld door allerlei natuurparken. Anja: 'Ze is ontzettend lief!'. Marian: 'We bellen elkaar gewoon op en als we zin hebben gaan we op pad. Ik vind het heel fijn dat ik Anja zo heb leren kennen, en hoop nog veel meer leuke mensen te ontmoeten via Vraagelkaar’.

Haar wens komt direct uit, want even later wordt Marian voorgesteld aan Karen. Zij houdt ook van koken, en de dames gaan kijken of ze dit eens samen kunnen doen.

Hetzelfde geldt voor Steini en Mitzi. Steinie is half Hongaars en Mitzi heeft een Hongaarse vriendin. Ze hebben nu afgesproken om met zijn 3en naar het theater te gaan. Dan kan Steinie met Mitzi's vriendin Hongaars leren.

En zo worden er weer mooie vervolgafspraken gemaakt. Heb jij ook zin om leuke dingen te ondernemen? Kom langs bij een Vraagelkaarcafé, of kijk op www.vraagelkaar.nl voor aanbod uit jouw buurt, of plaats daar je eigen oproepje. De inspiratie coaches van Vraagelkaar ondersteunen je graag via vraag@vraagelkaar.nl.