Inspiratie Dromen Cafe

> log in

> registreer

Bijzondere verbindingen in de Wiekslag

Het was even spannend of de ruimte op tijd gereed zou zijn voor de Gelukscarrousel. Er heerste in de zaal namelijk al een gezellige drukte door een dubbelboeking. Er werd volop bingo gespeeld. De inspiratiecoaches deelden vrolijk en gebroederlijk alle tafels en stoelen en - zo bleek later - ook de high tea.


De deelnemers kwamen uit allerlei deuren binnenlopen en waren verrast over de heerlijke high tea. Er was veel belangstelling voor de yoga en er werd weer vrolijk gedanst met Hans die iedereen laat stralen. Het verwencafe was als vanouds favoriet terwijl ondertussen buurtgenoten met elkaar afspraken.
Deelnemers die samen wilden koken werden gewezen op de AH actie en alvast uitgenodigd. Ondertussen vonden de gasten van de bingo de high tea er wel heel lekker uitzien en we hebben graag gedeeld in hun pauze door de brownies door midden te snijden. Iedereen werd nieuwsgierig naar de gezellige dames en heren met rode jurken en witte stippen. Fatos mocht door de microfoon van de bingomaster vertellen wat Vraagelkaar is.