Inspiratie Dromen Cafe

> log in

> registreer

Barthkapel decor voor gelukscarrousel

Het was wel even klimmen om in de kapel te komen. Maar eenmaal binnen zag het er ook prachtig uit. Gekleurde lampen, waxinelichtjes gaven de ruimte een feestelijk aanzien.

Op de rood wite gestippelde tafel in het midden lag een berg groene takken klaar. Er worden kerststukjes gemaakt. Er zijn aanzienlijk meer mensen dan zich hebben aangemeld. Even lijken het de doldwaze dagen van de Bijenkorf te worden, maar dan ontstaan de eerste creaties. Simone en Yoke zijn druk in de weer. Simone maakt creatief slingers van aluminium folie. Ze wikkelt stroken rond haar vinger tot er een prachtige slanke krul verschijnt, die ze in haar stukje steekt. Het ziet er feestelijk uit. 

Vlak naast haar zitten Christine en Els. Als Christine hoort dat Els niets te doen heeft met kerst nodigt ze haar uit om samen te eten. Fatos biedt ze namens Albert Heijn een bijzonder cadeau aan. Albert Heijn stelt leden die via Vraagelkaar kerst vieren en zo elkaars feestdagen een bijzonder tintje geven een waardebon ter beschikking. Ze vinden het fijn dat niemand alleen hoeft te zijn met kerst. En zo zijn er verschillende deelnemers die met elkaar in contact komen om samen iets te ondernemen. Waarbij Kam de ruimte opgewekt verlaat. Nado gaat haar ondersteunen bij het Nederlands. En omgekeerd vijzelt Kam de Chinese taal van Nado op. 

Als iedereen naar huis is, leest Hans een gedicht voor. En hoe dat gaat, hoor en zie je binnenkort...