Inspiratie Dromen Cafe

> log in

> registreer

Geluk tussen de hagelslag en pindakaas

Voor de hagelslag en potten pindakaas staat de rood met wit gestippelde gelukstafel in de Albert Heijn aan het Loosduinse Hoofdplein. Fatos en Janet spreken veel klanten die wel een sprankje geluk kunnen gebruiken. Velen willen meedoen met de hartverwarmende beweging en geven aan wat ze graag zouden willen doen met een buurtgenoot: een keertje naar het theater, gezellig koffiedrinken, een spelletje spelen. Daarnaast lijkt het ze leuk om kennis te maken met buurtgenoten tijdens de Gelukscarrousel in landgoed Ockenburg.

Lea wil graag wandelen op zondag. Sinds haar man is overleden vind ze dat zo’n rotdag. Door de week kan ze wel aansluiten bij initiatieven. Op zaterdag doet ze haar boodschappen. Maar op zondag voelt ze zich alleen. De postieve vrouw die ook nog voor haar moeder zorgt, vindt het ook leuk om een kort reisje te maken. Ze wil overal wel naar toe. Ook Rita (61) komt langs. Het lijkt haar leuk om te schilderen met iemand uit de buurt.

Even verder staan inspiratiecoaches Tamara, Sander en Elza op de weekmarkt. Klanten die daar liepen zijn verbaasd als ze Vraagelkaar weer tegenkomen in de Albert Heijn. Zo hebben sommigen al heerlijk koffiegedronken in de Gelukscaravan en aangegeven wat hen leuk lijkt om te doen.

Als de marktkoopmannen inpakken zit de caravan nog vol. Pas als het donker is, rijdt de Gelukscaravan als laatste het terrein af.