Inspiratie Dromen Cafe

> log in

> registreer

Lancering: inspiratieapp

Op maandag 7 december lanceerde Vraagelkaar de Vraagelkaar inspiratieapp op het Provinciehuis in Flevoland. Met de introductie van de inspiratieapp wil Vraagelkaar Nederlanders inspireren om iets voor elkaar te betekenen.

Vraagelkaar won in 2014 de zorginnovatieprijs: ‘Betere zorg mijn idee’ van Provincie Flevoland en kon daardoor de app ontwikkelen. De app draait inmiddels op een aantal  tablets en wordt nog doorontwikkeld, zodat deze op vrijwel alle platformen is te gebruiken. De filmpjes brengen mensen op ideeën om iets te vragen of juist iets te doen voor of met een ander. 

Kan jij wel wat inspiratie gebruiken?

Kan jij wel wat inspiratie gebruiken om te bepalen welke vraag, wens of aanbod jij op ons betekenisvolle platform wilt delen? Gebruik dan de Vraagelkaar inspiratie app. We kunnen alleen iets voor elkaar betekenen als we weten wat de vraag of de wens is. 

Bekijk de filmpjes en laat je inspireren door de tool die ideeën heeft bij elk filmpje wat je leuk vindt. Heb je een paar filmpjes gekozen? Kies de leukste en formuleer je wens, vraag of aanbod. Zo kon de 91-jarige Riet weer eens gezellig een kopje koffie drinken in de stad, at de  89-jarige Arie een visje op de markt, kon Jan de ladder lenen van Kees en geeft buurtgenoot Marga bijles aan de dochter van Desiree. Desiree bakt af en toe een lekkere taart voor Marga, maar ze hoeft niet iets terug te doen. Bij Vraagelkaar zijn sprankjes geluk de motor. 

Aan de slag? Bekijk onze inspiratieapp