Inspiratie Dromen Cafe

> log in

> registreer

Steun jij onze beweging?

Bij Vraagelkaar zijn sprankjes geluk de motor. Naast het online platform biedt Vraagelkaar ook de mogelijkheid aan buurtbewoners om elkaar te ontmoeten en met elkaar te verbinden in het Vraagelkaarcafé: een pop-up café in verschillende plaatsen in Nederland. Om te kunnen beantwoorden aan de groeiende vraag naar Vraagelkaarcafés en inspiratieworkshops start Vraagelkaar vanaf vandaag een crowdfundingcampagne op Doorgaan.nl voor meer sprankjes geluk. 

Leden
Steun jij ons ook? Je kunt meedoen vanaf 10,- Euro. Zo kunnen we met een oudere op zoek gaan naar zijn wensen en talenten. Voor 25,- Euro kan een oudere deelnemen aan een Vraagelkaarcafé en als dank krijg jij het handgemaakte geluksarmbandje, dat gemaakt is door mensen met een verstandelijke beperking. 

Professionals
Wil jij dat jouw medewerkers een sprankelende inspiratieworkshop volgen en leren hoe je sociale participatie écht op gang brengt? Of wil je samen met ons een VraagelkaarCafé organiseren op jouw (zorg)locatie of school? Vind je ons werk geweldig en wil je het ondersteunen waardoor wij jou als partner creatief kunnen opnemen in onze communicatie? Bekijk dan de mogelijkheden om samen te werken en ons te steunen. Doe je ook mee? Want we hebben ook jou nodig om veel voor elkaar betekenen. 

Bekijk de campagne op Doorgaan.nl