Inspiratie Dromen Cafe

> log in

> registreer

John had één grote wens: een keertje autorijden.

John (48) had één grote wens: een keertje autorijden. John heeft Niet Aangeboren Hersenletsel en kan door een val in zijn kindertijd nooit zijn rijbewijs halen. Zijn grote wens - om één keer in een auto te rijden - werd vervuld. John deelde zijn wens op www.vraagelkaar.nl.

Rijscholen uit het hele land reageerden. De eerste reactie was van Alfred Vos uit Zuidhorn. Op zijn lesauto staat - heel toepasselijk - met grote letters het woord 'geluk'. Erik Kemp reageerde daarop dat John en Alfred bij KEMP Rijopleidingen terecht konden op het afgesloten terrein.

John kruipt al snel achter het stuur naast Alfred. Met een gierende koppeling maakte John zijn eerste meters. Een natuurtalent volgens rijinstructeur Alfred. John vraagt zich af of hij ook een diploma krijgt. Dat belooft Alfred meteen. John geniet zichtbaar. Luid toeterend rijdt hij het laatste rondje als zijn familie, van Kempen en de ouders van Vos langs de kant staan te juichen. Het uurtje zit er op. John is blij: Of hij de volgende keer kan vliegen...

Heb jij ook een wens of een vraag? Vraagelkaar gewoon doen! Zo kunnen we veel voor elkaar betekenen.