Inspiratie Dromen Cafe

> log in

> registreer

Sprankjes geluk tijdens Vraagelkaarcafé in Leeuwarden

In welk café kun je gratis je nagels laten lakken, gezellig samen creatief aan de slag, spelletjes spelen, leren hoe je tablet of laptop werkt of oefeningen krijgen waarmee je jouw gezondheid kunt verbeteren? Het kan op vrijdag 8 april in het Friesland College in Leeuwarden van 09.30 tot 13.00 uur. Vraagelkaar is een beweging die zorgt dat Leeuwarders iets voor elkaar kunnen betekenen. Het gratis café staat doorgaans bol van sprankjes geluk doordat buurtgenoten met elkaar, met cliënten van Talant en met studenten van het Friesland College in contact komen. De studenten ontvangen de gasten en verzorgen de cafés.

Ontmoeting en verbinding

Na de inspirerende inleiding van Vraagelkaar kun je meedoen in één van de zes cafés met ieder een uniek thema. In het Verwencafé kun je bijvoorbeeld terecht voor een ontspannende handmassage en je nagels laten lakken. In het Creacafé kun je (met aanwezig materiaal) iets moois maken of aan de slag met je eigen haak-, brei of borduurwerk. Vind je het leuk om in de keuken te staan en hapjes te maken? Dan ben je van harte welkom in het Kookcafé. Ook kun je aansluiten in het Praat- en Spelcafé voor een spelletje kaart, bordspel of een gezellig praatje. Heb je vragen over internet, je tablet of laptop? Dan is het ICT-café iets voor jou! Voor wie graag meer wil weten over bewegen; Lenny Diepenmaat van Spectrum Leeuwarden verzorgt het Fitcafé. Zij geeft oefeningen die je thuis ook kunt doen. Sportkleding is niet nodig.

Vraagelkaar is een beweging vol sprankjes geluk.

Wil je graag wandelen, fietsen of een kopje koffiedrinken met iemand uit de buurt? Af en toe een spelletje doen of heel graag eens met een ander naar het theater? Dat kan. Via Vraagelkaar kom je met mensen in contact die dit ook willen. Ben je een moeder van jonge kinderen en wil je graag met een andere moeder ervaringen uitwisselen? Ook dat kan. Vraagelkaar is er voor jong en oud! Leden van Vraagelkaar ondersteunen ook mensen die dat kunnen gebruiken, bijvoorbeeld door eens een boodschap mee te nemen of iemand uit te nodigen voor een lekker kopje koffie. Kortom: Vraagelkaar is voor iedereen.

Dat geldt ook voor hetVraagelkaarCafé. Iedereen is welkom en de toegang is gratis! De lunch word je aangeboden door Vraagelkaar.AanmeldenHet café is op vrijdag 8 april van 09.30 uur tot 13:00 uur. Deelname is gratis inclusief koffie, thee en lunch. Aanmelden is vereist om deel te kunnen nemen.

Je kunt je aanmelden via de website (klik links op ‘café). Het aantal plekken is beperkt dus reageer snel! Want vol=vol.


Impressie:Om een impressie tekrijgen van een eerder Vraagelkaarcafé in Leeuwarden klik hier: https://www.youtube.com/watch?v=X8_56PvAcv4