Inspiratie Dromen Cafe

> log in

> registreer

Eindelijk weer een soepele tuindeur dankzij de twee rechterhanden van René.

Al een tijd lang stoorde Annita zich aan haar klemmende tuindeur. Omdat haar man een handicap heeft, kon hij de deur niet repareren en bleef Annita met een kapotte tuindeur achter. Daarom besloot ze een vraag op Vraagelkaar te plaatsen en te kijken of iemand anders haar deur weer in perfecte staat te herstellen. En dat lukte! Gelukkig stond lief Vraagelkaarlid René al snel bij Annita in de tuin om de deur te maken.

“Ik las over de handicap van haar man” vertelt René over zijn reactie “en een tuindeur die niet simpel open kan is gewoon vervelend!”. Daarom besloot hij op de vraag te reageren en Annita’s deur te maken. Via Vraagelkaar spraken ze bij Annita in de tuin af, om meteen het klusje te klaren. Binnen anderhalf uur was de deur dankzij de twee rechterhanden van René weer gangbaar.

Annita was natuurlijk ontzettend dankbaar! Het contact verliep goed, ondanks dat Annita helaas migraine had. “Ik zou eigenlijk de lampventilator boven in het huis ook repareren, maar omdat ik nog naar de tandarts moest had ik daar geen tijd voor”, licht René toe. “Annita belt nog wanneer ik daarvoor langs kan komen”. Dit levert Annita dus nog een sprankje geluk op, als René ook dat storende probleempje weet te verhelpen.

Annita is niet de enige die van Renés warme gebaar gebruik heeft kunnen maken. “Ik kijk steeds of er wat tussen de vragen op het platform zit, binnen mijn kunnen, om het te doen”, vertelt hij. Zo leende hij zijn fiets twee weken uit aan Brigitte, die anders geen vervoer zou hebben. De perfecte manier om een sprankje geluk over te brengen! Verder heeft René aangeboden om een thermostaat te installeren, met honden te wandelen en een kraan te repareren. “Het is een mooie goede site en hij werkt perfect!”. Leden als René zijn natuurlijk heel bijzonder, maar ook als je maar één keer iets voor een ander kunt doen is dat al mooi. Vraagelkaar; geen verplichtingen, lekker spontaan. Gewoon doen!