Inspiratie Dromen Cafe

> log in

> registreer

Bijzondere sprankjes tussen de brulapen

Mevrouw de Jong had een wens; ze wilde zó graag nog eens naar de Apenheul! Gelukkig vond niet alleen zij, maar ook Agnes dat een leuk idee. Agnes besloot te reageren op de vraag die mevrouw de Jong tijdens de Vraagelkaar inspiratietour bij de Regenboog (Coloriet) had doorgegeven. Na wat belletjes over en weer was het afgelopen zaterdag dan zover: samen naar de Apenheul!


’s Ochtends haalde Agnes samen met haar dochtertje de 78-jarige mevrouw de Jong op in Dronten. Samen reden ze naar de Apenheul terwijl ze lekker gezellig kletsten in de auto. “Het was echt hartstikke leuk, het is een hele lieve vrouw!” vertelt Agnes over de dag. “We zijn ’s ochtends meteen het park in gegaan, want het zou ’s middags gaan regenen. Dat klopte, om één uur moesten we schuilen onder een parasol, voordat we terug naar de auto konden”. Desalniettemin begon de dag heel zonnig en had het drietal een heerlijke tijd. 

“Aan het einde van de dag was mijn dochter helemaal total loss. Ze heeft op de terugweg dus heerlijk in de auto geslapen”, vertelt Agnes. De dames waren echter nog niet uitgepraat, dus aten nog even gezellig met zijn allen een patatje in De Regenboog. “Mevrouw was dolgelukkig en zei de hele tijd hoe geweldig ze het vond en hoe dankbaar ze was”, vertelt Agnes stralend.

Het bleef daarom ook niet bij aapjes kijken. Agnes en haar dochter hebben mevrouw de Jong al in het ziekenhuis bezocht en ook een volgend uitstapje staat al gepland. Dan gaat het vrolijke drietal naar het Dolfinarium! Van een vraag die op een zonnige middag is gesteld, naar een heerlijke middag én een mooie verbinding dankzij de lieve inzet van Agnes en haar prachtige dochtertje. Vraagelkaar, gewoon doen voor een sprankje geluk!