Inspiratie Dromen Cafe

> log in

> registreer

Vidiawatie kon dankzij Marjanne en Hans toch naar het AMC

Vidiawatie (67) moest naar het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam wegens hartklachten. Haar zorgverzekeraar gaf aan dat ze zelf naar het ziekenhuis moest afreizen per bus en trein en dat er geen ander vervoer vergoed kon worden. Vidiawatie wilde haar afspraak in het AMC al bijna afzeggen. Gelukkig wees een buurvrouw haar op Vraagelkaar. Hans (76) en Marjanne (70) beantwoordde haar oproep en namen Vidiawatie met de auto mee naar het AMC, zodat de afspraak toch door kon gaan.

Vidiawatie gaat momenteel door een moeilijke periode en was erg zenuwachtig over de afspraak in het AMC. Ze was daarom enorm opgelucht dat ze via Vraagelkaar dit aanbod had gekregen. Vidiawatie: “Ik was heel erg blij met de reactie die ik van Hans en Marjanne kreeg. Vanaf het begin konden we het heel goed met elkaar vinden, het zijn hele lieve mensen. We hebben koffie gedronken, gelachen en het was heel gezellig”. De benzine en koffie waren natuurlijk op kosten van Vidiawatie! Marjanne gaf aan dat ze Vidiawatie zeker nog eens zal bellen om te vragen hoe het met haar gaat. “En natuurlijk kan ze altijd nog eens een oproep plaatsen op Vraagelkaar als er eens iets is!”

Ook een sprankje ervaren?
Op www.vraagelkaar.nl kun je aangeven wat je leuk vindt om te doen of wat je graag voor een ander wilt betekenen. Dat is fijn als je iemand zoekt om mee te wandelen of te klaverjassen. Of als je het leuk vindt om te tuinieren, een boodschap mee te nemen, of iets anders. Vraagelkaar, gewoon doen! Zo kun je veel voor elkaar betekenen.

Foto door Hans van Hilst