Inspiratie Dromen Cafe

> log in

> registreer

800 euro voor Vraagelkaar op de fair van de Protestantse kerk in Dronten

Op 4 februari werd er vanuit de Protestantse kerk in Dronten een speciale winterfair georganiseerd. Dit is een middag met een markt vol handgemaakte producten, muziek en bijzondere verhalen. De opbrengst van het evenement wordt gedoneerd aan verschillende goede doelen. Op deze winterfair vond er ook een speciale editie van de De Kerk Draait Door plaats. Dit is een maandelijks laagdrempelig evenement dat toegankelijk is voor zowel leden als niet-leden van de kerk. Hans Bosvelt wist zowel de organisatie als de bezoekers van het evenement te enthousiasmeren om geld in te zamelen voor positieve beweging Vraagelkaar. Door de verkoop van handgemaakte producten, kruidkoek, soep en het veilen van uiteenlopende diensten, werd tijdens deze middag onder andere voor Stichting Vrienden van Vraagelkaar 800 euro opgehaald!

Hoe Hans betrokken raakte bij Vraagelkaar
Toen Hans initiatiefneemster Janet ontmoette, was hij werkzaam voor Vitree binnen de jeugdzorg. Inmiddels is Hans werkzaam als zelfstandig adviseur in de zorg en het onderwijs en heeft daardoor ook ruimte voor andere projecten. Hij steunt Vraagelkaar door zijn netwerk in te zetten en helpt Janet nog meer mensen te bereiken voor een sprankje geluk. Hans is ook zijdelings betrokken bij de organisatie en bijeenkomsten van de Protestantse kerkgemeenschap en deed daar enthousiast verhaal over Vraagelkaar. De Protestantse kerk besloot om Vraagelkaar te selecteren als goed doel voor de winterfair. Hans was daarom aanwezig als deelnemer van de Kerk Draait Door en ontdekte al snel dat meer mensen heel enthousiast waren over positieve beweging Vraagelkaar. Dat bleek ook zeker uit het geld dat tijdens deze geslaagde middag is opgehaald!

Over Stichting Vrienden voor Vraagelkaar
Het geld dat is opgehaald tijdens het evenement komt ten goede aan Stichting Vrienden van Vraagelkaar. Het doel van Stichting Vrienden van Vraagelkaar is om mensen in de gelegenheid te stellen elkaar te ontmoeten, op een leuke en laagdrempelige manier. Zo kan iedereen waardevolle contacten opdoen en een sprankje geluk ervaren! Graag houden wij alle activiteiten en extra’s toegankelijk voor iedereen. Mede dankzij Stichting Vrienden van Vraagelkaar is deelname aan de Vraagelkaarcafés gratis, bieden we een lunch of high tea aan tijdens de cafés en zijn er materialen beschikbaar voor de verschillende workshops. Stichting Vrienden van Vraagelkaar zorgt er ook voor dat we een bloemetje of kaartje kunnen sturen naar leden die wat extra aandacht kunnen gebruiken. Met jouw hulp kunnen we Vraagelkaar toegankelijk houden en meer mensen een sprankje geluk bezorgen. Ons steunen kan door vrienden, buren en familie te vertellen over jouw ervaringen met Vraagelkaar! Of door een donatie te doen op bankrekeningnummer NL90 TRIO 0338464301. Dank je wel.

Foto door Vraagelkaar