Inspiratie Dromen Cafe

> log in

> registreer

De lol spettert eraf!

Het leek Gerrie (70) leuk om met iemand te ontbijten bij de Hema. Vraagelkaar bracht Gerrie in contact met Truus (76). Sinds hun eerste afspraak, het ontbijt bij de Hema, hebben zij en Truus leuk contact. Vele koffietentjes, terrasjes, etentjes, (kaart)spelletjes, fietstochten en uitstapjes later en hebben ze er nog steeds evenveel plezier in.

Naast hun wekelijkse afspraak, bezoeken de dames ook nog regelmatig de Vraagelkaarcafés, ook al kon Truus daar de laatste keer niet bij zijn. Gerrie vindt het erg leuk om mensen te spreken die je al lang niet hebt gezien. Ze vindt het Praat- en SpelCafé absoluut het leukste, ze is dol op rummikub en kaartspelletjes, in het bijzonder klaverjassen. Dit doet ze dan ook veel met haar Vraagelkaar vriendin Truus.

Met het mooie weer dit voorjaar, zullen Gerrie en Truus er zeker weer op uit trekken: uitstapjes naar het natuurpark, de Oostvaardersplassen en naar Bataviastad op de fiets. Gerrie en Truus maken iedere week tijd voor elkaar, ook als ze het druk hebben. “We zien elkaar eens keer per week en hebben het heel leuk, de lol spettert eraf!”

Foto door Teis Elferink