Inspiratie Dromen Cafe

> log in

> registreer

Kick-off Vraagelkaar en Ben’r door burgemeester van Bekkum

Vanaf 11 maart kun je in Smallingerland vraag en aanbod delen via www.vraagelkaar.nl. Vraagelkaar en Ben’r gaan daarin samenwerken. Burgemeester van Bekkum geeft het startsein voor de samenwerking. Tijdens de kick-off ligt de nadruk op het delen van vragen. Want alleen als je vragen deelt, heb je kans dat er iets gebeurt. Tijdens de interactieve workshop gaan we actief op zoek naar vragen. En kijken we ook hoe we drempels kunnen wegnemen om vragen te delen. Dat is handig als u zelf vragen heeft als burger, u als (zorg)professional het netwerk van uw cliënten wilt versterken, uw vereniging of kerk wel wat hulp kan gebruiken of als uw scholieren iets voor anderen willen betekenen. Uw vraag & aanbod kunt u meteen delen met anderen. Zo kunnen we veel voor elkaar betekenen.

De kick-off is voor iedereen toegankelijk. Het aantal plaatsen is echter beperkt. Uit de aanmeldingen wordt gekeken naar een gelijke verdeling van (zorg en welzijn)professionals, kerken, sportverenigingen, scholen en burgers van de gemeente.

Aanmelden kan via: vraag@vraagelkaar.nl of bel 0321-314803. Vermeld graag uw naam en contactgegevens. Reageer snel want vol = vol!

11 maart van 14.00 uur tot 16.00 uur
Locatie: Raadszaal Gemeentehuis Smallingerland