Inspiratie Dromen Cafe

> log in

> registreer

Overzicht Vraag & aanbod

Zoek op locatie
Zoek op woord(en) Van wie Rubriek Vraag of aanbod Actualiteit

Barbara

tuin en planten

tuin snoeien

Hallo allemaal, ik ben op zoek naar iemand die mij kan helpen met het snoeien van bepaalde struiken of planten. Ik woon net in dit huis en de tuin is wat gegroeid. wie o wie kan mij wat tips geven. groetjes Barbara.

Locatie: Dronten

Wanneer: bijvoorbeeld een keer in het weekend

Iedereen

reacties

Cosis

vervoer, verhuizen en logistiek

Enthousiaste vervoers vrijwilliger gezocht!

Over het vrijwilligerswerk: Overdag gaan veel van onze cliënten naar hun dagbesteding in Winschoten. De tijden dat zij heen gebracht worden zijn tussen 8.00/8.30 uur en tussen 15.00/15.30 uur worden zij weer opgehaald. Ben jij degene die deze belangrijke taak wil vervullen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Over de organisatie: Woongemeenschap Scheemda is gevestigd aan de Randstede. Hier wonen 25 bewoners met een variërende leeftijd van 23 tot 68 jaar. Onze bewoners hebben een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Onze locatie beschikt over twee bussen: een personenbus en een rolstoelbus. Wat bieden wij: - Erkenning en waardering van bewoners en personeel - Gezelligheid en een warme sfeer (de koffie staat altijd klaar!) - Verzekerd vanuit Cosis - Scholing (Eerste Hulp, trainingen over vaardigheden, etc.) - Begeleiding waar nodig - Reiskostenvergoeding - Bijeenkomsten Vaardigheden en kwaliteiten: - Rijbewijs B - Samenwerken - Op tijd komen - Sociale contacten leggen - Geduld hebben

Locatie: Woongemeenschap Scheemda

Wanneer: Op werkdagen 's ochtends/'s middags

Iedereen

reacties

Milene

beweging en sport

Wandelen

Wie vindt het leuk om samen een stevige wandeling te maken?

Iedereen

reacties

Joke

hobby en spelletjes

Bloemstukjes maken

Wie vindt het gezellig om samen bloemstukjes te maken?

Iedereen

reacties

Werner

cultuur, vermaak en vakantie

Aanbod: Varen

Ik heb een kajuitboot met een goede buitenboordmotor. Wat mij leuk lijkt is het volgende: In overleg een paar leuke haventjes op te zoeken met de boot. Gewoon aanleggen, wat eten drinken enz. Vanaf het water Nedeland te bekijken. Wie heeft zin en tijd. Zelf ben ik 53 jaar dus iemand rond mijn eigen leeftijd(45...)

Locatie: Den haag startpunt

Wanneer: Maakt niet uit (in overleg)

Iedereen

reacties

Greet

beweging en sport

Samen wandelen

Wie vindt het leuk om samen te wandelen?

Iedereen

reacties

Greet

cultuur, vermaak en vakantie

Iets gezelligs samen doen

Ik ben op zoek naar iemand die het leuk vindt om samen iets te ondernemen, zoals shoppen, terrasje pakken enzovoort. Wie gaat er mee?

Iedereen

reacties

Betty

bezoek en gezelligheid

Gezelligheid

Ik ben op zoek naar mensen die het leuk vinden om samen iets leuks te doen. Zelf zit ik in een elektrische rolstoel die niet geschikt is waardoor ik weinig buiten kom en daardoor mis ik het contact en de gezelligheid met andere mensen

Iedereen

reacties

Anna

anders

Aanbod: Cursus Creatief leven tegen eenzaamheid

Herken je dat, als er niemand thuis is, of dat je niet lekker in je vel zit. Dan kun je je even alleen voelen. Maar je hebt ook langdurige eenzaamheid. Dat ervaren best veel mensen. Je staat daar dus niet alleen in. Maar als het (te) lang duurt wordt het problematisch. Het beklemt je en kan leiden tot een ongezonde leefstijl. Je levensverwachting kan tot wel tien jaar verminderen. Tijdens deze cursus gaan we in op de volgende vraag: Verbinding zoeken, hoe doe ik dat?. Het is een leuke cursus van 8 weken waarin je op onderzoek gaat naar jezelf. Met elkaar zoeken we naar je waarden, wensen en behoeften en geven we op een positieve manier weer regie over je leven. We maken een plan om datgene wat je wilt ook echt te doen. De cursus wordt gegeven in groepsverband, maar je krijgt ook opdrachten mee naar huis. door Welzijn Lelystad

Iedereen

reacties
René: Goede dag Anne. helemaal klinkt het goed. René: Nee René: Ja
> antwoord

Judy

bezoek en gezelligheid

Koffiegroep

Wie voelt er wat voor een koffiegroep? We kunnen om beurten bij elkaar koffie drinken. Wanneer iemand niet kan zijn er altijd wel anderen.

Iedereen

reacties

Marianne

bezoek en gezelligheid

Koffie

Ontmoeten bij een bakkie koffie of thee; ik houd van katten en honden.

Iedereen

reacties

Inge

vervoer, verhuizen en logistiek

rijden naar revalidatie

Wie wil mij op de vrijdag rijden naar revalidatie in mijn eigen auto. Start van 14.00 tot 17.30 uur. Ik ben zelf niet in staat om te rijden vanwege enkelletsel, welke tijdelijk van aard is. Op de vrijdag heb ik een tweetal revalidatie afspraken in Almere, aansluitend op elkaar. Het zou super zijn als ik iemand kan vinden die op een aantal data mij zou kunnen brengen naar de revalidatie en weer terug naar huis. Gebruik van mijn eigen auto, die staat gewoon voor de deur.

Locatie: Van Lelystad naar Almere en terug

Wanneer: 22-2-2019 14:00

Iedereen

reacties
René: Ja René: Nee
> antwoord

Marjolijn

boodschappen & winkelen

Aanbod: Boodschappen

Ik kan wel een keer een boodschapje voor een ander doen. Laat maar weten.

Iedereen

reacties

Marjolijn

eten

Aanbod: Vegetarisch koken

Ik zou best een keer vegetarisch willen koken voor een ander.

Iedereen

reacties

Marjolijn

hobby en spelletjes

Aanbod: Kleine naaiklusjes

Wanneer je een kleine naaiklus hebt wil ik wel kijken of ik dit kan doen.

Iedereen

reacties

Marjolijn

hobby en spelletjes

Spelletjes

Wie lijkt het ook leuk om af en toe een spelletje te doen?

Iedereen

reacties

Marjolijn

tuin en planten

Aansluiting regenton volkstuin

Ik werk met plezier in mijn volkstuin, maar zou heel graag de aansluiting van de regentonnen goed willen hebben. Wie wil eens kijken of hij/zij dat voor elkaar kan krijgen. Zou heel erg fijn zijn.

Iedereen

reacties
René: Daar kan ik wel betekenis voor je hebben . Laat maar weten waar en hoe . De Dinsdag en woensdag ben ik bezet . Vr Groet Rene
> antwoord

Greet

cultuur, vermaak en vakantie

Film Meerpaal

Op vrijdagochtend is er om de paar weken een mooie film te zien in de Meerpaal. Wie vindt het leuk om eens samen te gaan?

Iedereen

reacties
Greet: René Dat is geen optie voor mij helaas. De films op de vrijdagmorgen eens in de 3a4weken hebben mijn voorkeur.Groet Greet.
René: hi Greet . zeker wel heel leuk . Heb je ook gezien de 24 ste in de meerpaal de Oscar films de marathon de goede films op 1 dag. Laat weten Greet ik ga mee . :-) Groet Rene
> antwoord

Betty

beweging en sport

Aanbod: Gezellig wandelen in een groep

Laatst hebben we gewandeld in het Roggebotbos, 5/6 km, ongeveer 5 kwartier. Heel vaak wandelen we in het Spijkbos, soms ook hier in het dorp. We rijden met elkaar mee, nemen om de beurt koffie mee. Sommigen lopen met nordic walk stokken (zo is de club meer dan 10 jaar geleden begonnen). Laat het weten als je een keer met ons mee wilt lopen. Je bent van harte welkom.

Iedereen

reacties

Dineke

eten

Een keertje uit eten

Wie vindt het leuk om een keertje gezellig uit eten te gaan? Bijvoorbeeld in Dronten, Elburg Nunspeet. Ik hoor het graag.

Iedereen

reacties

Dineke

beweging en sport

Samen fietsen op de e-bike

Wie vindt het leuk om samen een stuk te fietsen.

Iedereen

reacties

Anneke

beweging en sport

Samen fietsen met electrische fietsen

Wie vindt het leuk om samen een stuk te fietsen.

Iedereen

reacties
Betty: Als jet het leuk vindt om te wandelen, dan mag je ook gezellig met ons groepje mee. We wandelen 5/6 km, ongeveer 5 kwartier. Heel vaak wandelen we in het Spijkbos, soms ook hier in het dorp. We rijden met elkaar mee, nemen om de beurt koffie mee. Sommigen lopen met nordic walk stokken (zo is de club meer dan 10 jaar geleden begonnen). Laat het weten als je een keer met ons mee wilt lopen. Je bent van harte welkom.
Dineke: Wij fietsen al gezellig samen.
> antwoord

Bianca

cultuur, vermaak en vakantie

Aanbod: Karin Bloemen Meerpaal theater

Ik zoek iemand om met me mee te gaan naar Karin Bloemen en me wegwijs te maken in de meerpaal. Ik zit in een kleine scootmobiel en heb wat ondersteuning nodig. Graag eerst kennismaken met elkaar met bakkie koffie.

Locatie: Meerpaal

Wanneer: 28-3-2019 20:00

Iedereen

reacties

Renate

cultuur, vermaak en vakantie

Naar de dierentuin of het Dolfinarium

Ik zou het zo leuk vinden om een keer naar de dieretuin of het dolfinarium te gaan. Ik loop niet zo snel. Ik vind het fijn als ik aan je arm kan lopen.

Iedereen

reacties
Anouk: Beste Renate, wat een leuk idee!
Daphne: wij gaan regelmatig naar het Dolfinarium ik heb een abonnement en mijn vriend ook. Ik zit dan in een rolstoel.
> antwoord

René

cultuur, vermaak en vakantie

Oscardag in de Bioscoop MeerPaal

De Meerpaal organiseert Oscardag in de bioscoop op 24 februari zie link https://www.meerpaal.nl/ wie heeft tijd en zien om de prachtige genomineerde films te zien op 24 februari begint tijd 10. 00 . Haast is geboden gezien de datum en de kaartjes

Locatie: Meerpaal Dronten

Wanneer: 24-2-2019 10:00

Iedereen

reacties

Frans

huiswerk, studie en taal

Aanbod: Taalhulp bij werkstukken

Voor scholieren en studenten: Ik redigeer je werkstuk, thesis of dissertatie op taal-, type- en stijfouten, zowel Nederland als Engels. Bij voorkeur Word-documenten, die je met correcties terugkrijgt. Dit kan helemaal via e-mail. Dus ook handig als je NIET in Zwolle of omgeving woont.

Locatie: ZWOLLE

Wanneer: Doordeweek

Iedereen

reacties

Addie

hobby en spelletjes

Spelletjes

Hallo, ik ben Addie en ik ben 61 jaar en alleenstaand. Ik heb zo'n 4 jaar geleden voor de eerste keer mijn been gebroken. Twee jaar later nog weer hetzelfde been. Hierdoor kan ik niet goed lopen. Ik ben gek op hondjes en kinderen. Ik hou heel erg van spelletjes spelen. Ik heb een verstandelijke handicap maar woon wel zelfstandig. Ik zoek iemand die af en toe bij mij langs komt om samen een gezelschapsspelletje te spelen.

Locatie: heerenveen

Wanneer: graag op zondag

Iedereen

reacties

Jeltje

hobby en spelletjes

Aanbod: Handwerkspullen gratis af te halen

Ik heb handwerkspullen over werkjes die ik niet heb afgemaakt. Kan ik hier iemand blij mee maken? Ik heb ook wol en haakgaren. En veel breinaalden. Gratis af te halen!

Iedereen

reacties
Addie: Ik heb eventueel wel belangstelling voor de wol. ik kom uit Heerenveen. Groetjes Addie
> antwoord

Lloyd

eten

Aanbod: Koffie moment en Brunch

Wij van stichting Hart van Hoop willen u uitnodigen voor bak koffie met gebak voor 50 cent en u heeft alle ruimte om te breien. Het adres is De Zool 60 Drachten www.hartvanhoop.nl Op 21 feb vanaf 11:00 tot 13:00 uur hebben wij een brunch en daarbij bent u ook van harte uitgenodigd bij de brunch is er een vrijwillige bijdrage. De Zool 60 Drachten

Locatie: De Zool 60

Wanneer: 21-2-2019 11:00

Iedereen

reacties

Lucianne

vervoer, verhuizen en logistiek

Vervoer Isala Zwolle gezocht vanaf 22 febr!

Ik zoek iemand/meerdere personen om een mevrouw naar Isala in Zwolle te rijden vanaf IJsselmuiden. - Mevrouw vergoedt de reiskosten. - Het gaat om de dinsdag en donderdag middag van 15.15 tot 16.15. Mevrouw wil haar familie niet overbelasten waardoor we een aantal mensen zoeken die wellicht kunnen rouleren. Laat mij weten wat je kan betekenen, dan kunnen we samen kijken wat praktisch en handig is voor beide partijen. De twee weken daarvoor heeft ze intakes: Vrijdag 22-2: 9.00 tot 11.30. Dinsdag 27-2: 12.45-15.00 Donderdag 28-2: 9.30-11.00 Dinsdag 5 maart: 15.15-15.35 Vrijdag 8 maart: 14.15-15.15 Vanaf 12 maart heeft ze standaard tijden op dinsdag en donderdag van 15.15 tot 16.15. Dit tot en met de duur van: 23 mei 2019. Ze kan zelf lopen, het gaat om een retour rit. Het is bij de Isala kliniek in Zwolle. (Het harthuis) Stuur me een berichtje als je één of meer ritten kunt rijden! Alle hulp is welkom. Lucianne Holstege maatschappelijk werk de Kern in Kampen

Locatie: Harthuis Isala Zwolle

Iedereen

reacties
30 vragen getoond   > laat meer vragen zien