Inspiratie Dromen Cafe

> log in

> registreer

Overzicht Vraag & aanbod

Zoek op locatie
Zoek op woord(en) Van wie Rubriek Vraag of aanbod Actualiteit

Chaim

bezoek en gezelligheid

Gezellige mensen gezocht

Ik zoek een paar mensen die regelmatig iets leuks willen doen. Zoals naar het strand fietsen natuur , naar de film of bij elkaar iets eten. Mijn hobbies lezen talen geschiedenis Of regelmatig met elkaar bellen en kletsen. Ik zoek geen relatie ben happy getrouwd. Ik rook niet

Locatie: Den haag

Wanneer: Maakt niet uit

Iedereen

reacties

Mettje

hobby

Aanbod: Naar het tuincentrum

Ik ga graag een keertje met iemand mee naar het tuincentrum. Wie vindt een uitje leuk?

Locatie: Drachten

Iedereen

reacties

I.H.

bezoek en gezelligheid

Allerlei hulp

Mijn moeder is 89. Ze loopt slecht. Mijn moeder heeft een klein netwerk. Daardoor ontstaan soms problemen die wij als "kleine familie" niet altijd goed kunnen oplossen. We hebben dan ook de hulp nodig van een vrijwilliger, die eens een boodschap wil doen. Bij ziekte of slecht weer haar hondje wil uitlaten. Of eens gezellig een wandelingetje met haar wil maken in de rolstoel.

Locatie: Biddinghuizen

Wanneer: Indien nodig

Iedereen

reacties

gerda

hobby

Samen naaien

Ik zoek iemand die handig met de naaimachine is, om samen leuke dingen te maken! Het liefste op de dinsdag of donderdag bij mij thuis. ik heb zelf 2 Singer naaimachines in bezit, maar alleen lukt mij dit niet.. Wie kan overweg met een naaimachine en zou het gezellig vinden om dit een keer samen te doen?

Locatie: Gouda

Wanneer: Op dinsdag's

Iedereen

reacties

Kees

klussen

Hulp bij opknappen woning

Mijn woning, gelegen op een bungalowpark in Vlodrop mag opgeknapt worden. Zelf lukt dit helaas niet vanwege chronische ziekte en beperkte financiën. Ik heb hulp nodig bij verven, schuren, nieuw boeibord plaatsen zowel binnen als buiten. Ook onderhoud van de tuin kan aangepakt worden. Ik maak er graag een gezellige middag of ochtend van en heb natuurlijk lekkere koffie of een broodje. Ook als je met één ding wilt helpen, zou het superfijn zijn.

Locatie: Bungalowpark Rothenbach Vlodrop

Wanneer: In overleg af te spreken

Iedereen

reacties

Grytsje

bezoek en gezelligheid

Iets gezelligs doen

Wie vindt het leuk om samen eens te gaan wandelen, de stad in of iets anders gezelligs te doen?

Locatie: Groningen

Iedereen

reacties

gerda

cultuur en vermaak

Gezellig iets doen

ik ben Gerda 55 jr woon in gouda zh heb een beperking en afhankelijk van een rollator. Ik zou heel graag af en toe eens met iemand (50/60 jaar) afspreken in gouda. Zodat wij samen gezellige dingen kunnen doen, creatief , liefst het weekend terrasje, div. Ik hoor graag of je het leuk vindt!

Iedereen

reacties

monique

bezoek en gezelligheid

Aanbod: wandelen of gezellig bakje koffie in Nijlan

Hallo, ik ben Monique en woon in de wijk Nijlan in Leeuwarden. Ik ben een spontane vrouw van 36 jaar. Het lijkt mij heel fijn om doordeweek te wandelen met een bejaard persoon die wel wat gezelschap kan gebruiken. Koffie drinken, een gezellig praatje, spelletjes spelen en er even op uit vind ik ook erg leuk. Voelt u zich aangesproken of kent u zo'n persoon, dan hoor ik het graag :-)

Locatie: Nijlan Leeuwarden

Wanneer: doordeweekse dagen

Iedereen

reacties

monique

hobby

Zangles gevraagd

Hallo, ik zou heel graag een paar zanglessen krijgen om zuiver te leren zingen. Ik hou heel erg van muziek, speel zelf ook een instrument maar toonvast ben ik (nog) niet bepaald haha. Misschien dat ik in ruil iets terug kan doen voor jou...? Dit in de vorm van bijvoorbeeld een boodschapje doen, hulp met omgaan van de computer of internet, hond uitlaten. In overleg veel mogelijk :) Ik hoor het graag van u.

Locatie: leeuwarden

Wanneer: doordeweeks

Iedereen

reacties

Ingeborg

bezoek en gezelligheid

Aanbod: Gezelligheid

Mijn naam is Ingeborg en ik ben 23 jaar oud. Helaas heb ik IIH (Te hoge liqour druk) en zit ik veel alleen thuis. Ik zou het leuk vinden om eens met iemand af te spreken om iets gezelligs of nuttigs te doen. (Dit mag van alles zijn, wandelen, kletsen, knutselen, of als ik iemand anders kan helpen met de dagelijkse klusjes is dat ook goed) Echter ben ik wel beperkt omdat ik behoorlijk ziek kan zijn. Mocht je interesse hebben dan hoor ik het graag.

Iedereen

reacties
erik a.t.: ingeborg ik ben erik aangenaam. het lijkt mij echt tof om met jou af te spreken en dan kunnen wij rustig bespreken wat wij samen kunnen doen. ik kan goed koken en verder heb ik een goed luisterend oor. bel mij 0611684218 en dan kunnen wij wat afspreken. vr gr erik
> antwoord

Diny

zorg

Samen wandelen

Mijn naam is Diny en 15 augustus wordt ik aan mijn rechter heup geopereerd. Nu heeft mijn therapeut aangegeven dat ik meer moet lopen met mijn rollator.. Wie vindt het leuk om mij te vergezellen? Ik zou het erg fijn vinden en het is goed voor mijn gezondheid! Ik woon in de tolve wiken (ook wel bekend als de dwarswijkflat is naast de Poiesz supermarkt).

Locatie: Drachten

Iedereen

reacties
Afke: Ja
> antwoord

Leo

cultuur en vermaak

Aanbod: Bezoek aan het Museum Catharijneconvent

Wie zou ik een plezier kunnen doen met een bezoek aan de tentoonstelling "Maria" in het Museum Catharijneconvent te Utrecht? Vanuit het stadion Utrecht CS is een "Maria wandeling" uitgezet naar het museum, langs een aantal beziens- waardigheden (1,5km). De tentoonstelling loopt t/m 20 augustus 2017

Locatie: Utrecht

Wanneer: In overleg

Iedereen

reacties
Bernadine: zoals reeds afgesproken wanneer de agenda's overeenkomen.Het is altijd heel plezierig om met jou op pad te gaan Leo!
> antwoord

Leo

bezoek en gezelligheid

Aanbod: Bezoek aan kringloopwinkel het Goed

Wie zou ik een plezier kunnen doen met een bezoek aan kringloopwinkel het Goed?

Locatie: Lelystad

Wanneer: In overleg, maar wel in de maand juli 2017

Iedereen

reacties
Mary: Doe alles op de fiets maar 't Goed is wat ver dus ik ga graag een keer mee. hartelijke groet, Mary
> antwoord

Janny

sport

Samen fietsen

Wie zou het leuk vinden om heerlijk eens met mij een stukje te fietsen? Ik heb zelf een elektrische fiets!

Locatie: Zoetermeer

Iedereen

reacties

Betty

tuin

auto met trekhaak

Wie heeft een auto met trekhaak en wil mij helpen mijn tuinafval (een conifeer haag) naar de Zeeasterweg te brengen? Uiteraard tegen vergoeding.

Locatie: mijn achtertuin

Wanneer: zodra als de heg eruit is gehaald

Iedereen

reacties
Leo: Beste Betty, Grof tuinafval (struiken, snoeihout, takken) wordt gratis opgehaald door HVC. Je kunt via tel. 0800-0700 of een mail naar klantenservice@hvcgroep.nl een afspraak maken, om het thuis op te laten halen. Succes! Met vriendelijke groet, Leo
> antwoord

F.

sport

Wie wil mee te zwemmen?

Ik hou van zwemmen, maar doe 't bijna nooit omdat ik niet graag ergens alleen heen ga. Wie zou eens mee willen? In het golfbad zowel als baantjes trekken in 't grote bad. Of samen een middag naar 't (subtropisch) zwembad in Joure, Assen of Bakkeveen?

Locatie: Drachten

Iedereen

reacties

Martin

bezoek en gezelligheid

Dagje uit

Ik ben Martin en ik ben op zoek naar iemand om leuke dingen te ondernemen, zoals naar een muziekfestival gaan of toeren in de auto.

Locatie: Drachten

Wanneer: in overleg

Iedereen

reacties

Petra

pc, tablet en telefoon

Installeren camera

Ik ben op zoek naar iemand die kan helpen met het installeren van enkele camera's Betreft alleen de installatie, ze zijn al gemonteerd.

Locatie: Biddinghuizen

Wanneer: Voorkeur doordeweeks, mag ook weekend

Iedereen

reacties

Jopie

cultuur en vermaak

Aanbod: Voorlezen aan kinderen of volwassenen

Ik vind het erg leuk om te lezen, maar ook om voor te lezen, mocht ik iemand hier een plezier meedoen, neem gerust contact met mij op. Zowel kinderen als volwassenen vind ik leuk om aan voor te lezen.

Locatie: Biddinghuizen

Wanneer: in overleg

Iedereen

reacties

Anja

sport

Samen wandelen

Ik zou het erg leuk vinden om eens een stukje met iemand te wandelen in Overschild. Ik loop zelf met een rollator! Wie wandelt er een stukje met mij mee?!

Locatie: Overschild

Iedereen

reacties

Jannie

bezoek en gezelligheid

Koffiedrinken

Locatie: Drachten

Iedereen

reacties

Loes

hobby

samen gitaar spelen

Ik ben een vrouw van 65+ en zoek iemand die het leuk vindt om b.v. 1 x per 14 dagen samen een uurtje bij mij thuis te komen om gitaar te spelen. (notenschrift) Ik heb lessen gevolgd (m.n. klassiek gitaar) maar kan door een schouderoperatie een aantal maanden terug niet lang meer spelen. Ik ben aan het revalideren om steeds wat meer kracht terug te krijgen en mis mijn lessen en heb al langer de wens samen met iemand te spelen. Ik heb niet eerder samen gespeeld. Gewoon leuk en gezellig. Ik woon in Lelystad. Tijdstip en dag in overleg wat voor beiden het beste uitkomt. Ik begrijp dat er een tegenaanbod gevraagd wordt, ik kan voor koffie zorgen met iets lekkers dat uurtje en misschien heeft degeen die reageert zelf iets waarin ik tegemoet kan komen. Samen een uurtje spelen, ik beperkter, is ook al gezellig.

Locatie: Lelystad, bij mij thuis

Iedereen

reacties
Ingeborg: Goedemiddag, Mijn naam is Ingeborg en ik ben 23 jaar oud. Ik ben chronisch ziek en zit helaas veel thuis. Gitaar spelen is altijd al een droom van mij geweest, maar lessen zijn helaas te duur. Zelf heb ik al een beetje lopen pingelen maar als ik alleen ben heb ik weinig motivatie. Ik ben opzoek naar een beetje gezelligheid en als u mij kan helpen met het leren gitaar spelen zou dat helemaal fantastisch zijn. Groetjes Ingeborg
> antwoord

Geeske

eten

koken

Ik ben Geeske en ik hou van koken, ik zoek iemand om gezellig samen mee te koken en te eten.

Locatie: Drachten

Wanneer: maandelijks

Iedereen

reacties

Trienke

hobby

samen kaarten maken

Hallo, mijn naam is Trienke (57 jaar). Wie zou het leuk vinden om samen kaarten te maken? (het liefste kerstkaarten)

Locatie: Drachten

Iedereen

reacties

sjoerd

sport

Samen wandelen

Mijn naam is Sjoerd en het lijkt mij erg leuk om eens een stukje te wandelen met iemand (voorkeur voor een vrouw). Wie zou het leuk vinden om dit eens met mij te doen?

Locatie: Drachten

Iedereen

reacties

Sociaal Werker

tuin

hulp om samen de tuin netjes te maken

Goedendag, Voor een client ben ik op zoek naar een persoon die samen met haar de tuin weer netjes wilt maken. Er staat nu hier en daar wat onkruid maar dit alleen oppakken lukt haar niet. Is er een persoon die samen met haar in een ochtendje of middagje deze klus kan klaren? Deze mevrouw zou hier heel blij van worden. Alvast bedankt voor je inzet!

Locatie: Dronten Zuid

Wanneer: in overleg

Iedereen

reacties

Sociaal Werker

bezoek en gezelligheid

op zoek naar een luisterend oor

Goedendag, Wie heeft er tijd over voor een van mijn cliënten om eens een bezoekje te brengen voor een kopje koffie of om er samen op uit te gaan.

Locatie: Dronten

Wanneer: in overleg

Iedereen

reacties

F.

anders

thuiskapper of handig iemand

Ik mag graag mijn haar af en toe eens kleuren/verven maar kan de normale kappersbehandelingen niet verdragen. Ben allergisch voor de producten, daarom koop ik mijn eigen. Ik zoek iemand die mijn haar daarmee wil doen, en uitspoelen kan ik zelf wel. 'k Heb er graag een tientje plus bakje koffie voor over.

Locatie: Drachten bij mij thuis

Wanneer: in overleg op een middag of avond

Iedereen

reacties

Marlon

cultuur en vermaak

Dagje uit

Ik ben opzoek naar een betrouwbaar en geduldig persoon (man) tussen de 30 en 50 jaar met een auto. Ik wil graag af en toe een uitje maken in en rondom Flevoland en ben op zoek naar iemand die mij hierin wil begeleiden.

Locatie: Flevoland, Noordoostpolder

Wanneer: 1x in de 3 maanden

Iedereen

reacties
René: Nee
> antwoord

Madeleine

anders

Slaapbankje voor gezin na nieuwe start

Ik ben op zoek naar een slaapbankje. Ik ben hier samen met mijn kinderen met niets begonnen en kan alle steun gebruiken. Ik zou er ontzettend blij mee zijn.

Locatie: Biddinghuizen

Iedereen

reacties
30 vragen getoond   > laat meer vragen zien