Inspiratie Dromen Cafe

> log in

> registreer

Overzicht Vraag & aanbod

Zoek op locatie
Zoek op woord(en) Van wie Rubriek Vraag of aanbod Actualiteit

Elsje

tuin

Tuin spitten

Ik durf het haast niet te vragen, maar eigenlijk zou ik het heel fijn vinden als iemand in de tuin komt spitten.

Iedereen

reacties
René: Ja René: Nee
> antwoord

Veronica

tuin

knippen van hoge coniferen in de tuin

Ik zou graag wat ondersteuning ontvangen bij het knippen van hoge coniferen in de tuin

Locatie: Lelystad

Iedereen

reacties

Martin

bezoek en gezelligheid

Ik ben op zoek naar vriendschap

Hoi ik ben Martin (30 jaar). Ik ben een erg verlegen jongen en heb daardoor bijna geen vriend(inn)en, En dat zou ik graag willen veranderen (dit is een hele grote stap voor mij). Met het doel om te praten en samen dingen te doen. Ik hou van koken, TV kijken, computergames, wandelen in de natuur. Ik hou beslist niet van drukte, uitgaan (discotheek), roken.

Locatie: ROOSENDAAL

Wanneer: na afspraak

Iedereen

reacties

Gina

cultuur en vermaak

Bezoekje naar een museum

Het lijkt me leuk om eens naar een museum te gaan, ik ben wel afhankelijk van mijn scootmobiel.

Locatie: Lelystad

Iedereen

reacties

samuele

beweging en sport

Aanbod: Wandelend Gezond 100-inspiratie zien

Aanbod: Gezond 100 wandeling, 25 augustus Ik kom uit Sardinië en daar worden mensen heel oud en blijven lang gezond. Hoe doen ze dat? Dat ga je herkennen tijdens een wandeling gewoon... om de hoek. Ik inspireer je en we wisselen uit en hebben het gezellig! En je ziet de stad nog eens door andere ogen, ook een soort vakantie, niet? best volle 90 minuten, en gezellige #blue zones #keepalivewalks De wandeling duurt 90 minuten met tussenstops en toelichting. Locatie: Stadscentrum

Locatie: Pathe Buitenhof

Wanneer: 25-8-2018 10:00

Iedereen

reacties
Jeannette: Ik Wil Wel ! Tot Zaterdag !
> antwoord

Debora

bezoek en gezelligheid

Nederlands spreken

Ik vind het leuk koffie te drinken of een stukje te wandelen om de Nederlandse taal beter onder de knie te krijgen. Mijn Nederlandse familie woont niet in de buurt. Ik vind het leuk om zowel met leeftijdsgenoten als met ouderen op te trekken.

Locatie: Den Haag

Iedereen

reacties

Ineke

kinderen

Kinderkleding voor project in ghana

Ik zoek kinderkleding die er netjes uitzien en niet te dik om op te sturen naar onze sociale werkplaats in Ghana. Het sturen doen wij zelf, de stichting, het verzamelen en naar on huis brengen, daaar hebben we u voor nodig. Nog leuke kinderkleding op de plank? Graag. Info@operationclearmind.com. Inekebosman@gmail.com

Locatie: Inzamelen nieuwe havendwarsstraat

Iedereen

reacties

Cornelia

bezoek en gezelligheid

Kletsen

Ik zou het leuk vinden om een keer met iemand te kletsen. Ik ben altijd veel op reis geweest en vind het leuk om daarover te vertellen. We kunnen bij mij afspreken maar ook ergens anders. Ik heb een rolstoel dus het zou fijn zijn als u me dan kan duwen.

Iedereen

reacties

Jessica

pc, tablet en telefoon

Website opzetten

Ik heb jarenlang geschilderd en exposeerde in een aantal musea. Mijn man beheerde de website maar sinds zijn dood werd er niks meer mee gedaan en heb ik het op gezegd. Ik zou het fijn vinden als iemand mij kan helpen met het opnieuw opzetten van de website.

Iedereen

reacties

Jessica

hobby

Schilderen

Ik zou het leuk vinden om met iemand of een groepje te schilderen. Dit heb ik jarenlang gedaan waarin ik mijn schilderijen ook exposeerde. Het schilderen kan bij mij thuis maar ook bij iemand anders.

Iedereen

reacties
Riet: Zou het ook erg leuk vinden om te schilderen
> antwoord

Nelleke

cultuur en vermaak

Theater

Ik zou het gezellig vinden om een keer naar het theater te gaan. Ik zit zelf in een rolstoel dus het zou fijn zijn als ik met iemand ga die mij kan duwen.

Iedereen

reacties

Nelleke

bezoek en gezelligheid

kopje Koffie

Ik zou het gezellig vinden om een keer met iemand een kopje koffie te drinken. Ik zit zelf in een rolstoel.

Iedereen

reacties

Maria Henriëtte

hobby

Handwerken

Graag zou ik met wat dames op een middag in de winter een klein gezellig groepje vormen om wat te handwerken. Ieder neemt zijn eigen werk mee. Bv. Haken( moet ik nog leren) breien of kaarten maken(daar ben ik niet zo’n ster in zonder hulp) of gewoon wat anders doen. Mijn leeftijd is 81 jaar. Het komt er op neer dat ik wat constante contacten zoek met aardige mensen, niet te ver van huis. Ik kan wel een klein eindje autorijden. Misschien is het leuk als we dezelfde interesses hebben. Ik ben gek op de zee, licht klassieke muziek, musicals, piano spelen en ik houd van honden. Helaas heb ik wat kwalen waardoor ik bepaalde activiteiten niet meer kan zoals: wandelen en fietsen. Het liefste heb ik contact op de dinsdag, dan is mijn man druk in huis. Ik ben nog mobiel door mijn rollator en gebruik ook als het nodig is mijn schootmobiel.

Locatie: Dronten thuis

Iedereen

reacties

Maria Henriëtte

cultuur en vermaak

toneelstuk

Is er iemand die met mij naar een toneelstuk of concert hier in Dronten wilt gaan of in Lelystad? Ik houd van een luchtig toneelstuk zoals klucht, musicals als soldaat van Oranje of een symfonieorkest. Hoe meer zielen, hoe meer vreugde. Ik kan wel kleine eindjes lopen 150 meter of ietsje langer met mijn rollator, Mijn leeftijd is 81 jaar, doch men zegt dat ik er jonger uitzie. Misschien is het leuk als we dezelfde interesses hebben. Ik ben gek op de zee, licht klassieke muziek, musicals, piano spelen en ik houd van honden. Helaas heb ik wat kwalen waardoor ik bepaalde activiteiten niet meer kan zoals: wandelen en fietsen. Het liefste heb ik contact op de dinsdag, dan is mijn man druk in huis. Ik ben nog mobiel door mijn rollator en gebruik ook als het nodig is mijn schootmobiel.

Locatie: Dronten

Iedereen

reacties

Riet

cultuur en vermaak

Concerten bezoeken

Lijkt me erg leuk om samen met iemand concerten te bezoeken van Blof en De Dijk.

Locatie: Den Haag

Iedereen

reacties

Alie

cultuur en vermaak

Musical Mama Mia

Ik heb de film mama mia in de bioscoop gezien. Ik zou het zo leuk vinden om naar de muscial te gaan in november. Wie gaat er met me mee? Misschien hebben we wel dezelfde interesses? Ik ben oorspronkelijk een boerin uit Friesland, ik houd van aanpakken. Ik houd van fietsen, bridgen en ga graag op stap naar activiteiten zoals het bekijken van de Stormruiters op het water. Bovendien speel ik accordeon. Ik houd ook van breien, maar ben niet opzoek naar iemand die dit samen met mij wil doen. ik ben niet echt een theemuts. Het lijkt me juist leuk om er samen opuit te gaan.

Iedereen

reacties

Alie

eten

Samen eten

Ik zou het heel leuk vinden om samen wat te eten. Het maakt mij niet veel uit wat voor keuken, ik ben gewoon gek op eten. Misschien hebben we wel dezelfde interesses? Ik ben oorspronkelijk een boerin uit Friesland, ik houd van aanpakken. Ik houd van fietsen, bridgen en ga graag op stap naar activiteiten zoals het bekijken van de Stormruiters op het water. Bovendien speel ik accordeon. Ik houd ook van breien, maar ben niet opzoek naar iemand die dit samen met mij wil doen. ik ben niet echt een theemuts. Het lijkt me juist leuk om er samen opuit te gaan.

Iedereen

reacties

Alie

cultuur en vermaak

Samen koffie drinken in het dorp

Ik zou het leuk vinden om eens met iemand eropuit te gaan en in het dorp samen een kop koffie te drinken. Het mag ook in de buurt van Dronten zijn! Ik heb een auto. Misschien hebben we wel dezelfde interesses? Ik ben oorspronkelijk een boerin uit Friesland, ik houd van aanpakken. Ik houd van fietsen, bridgen en ga graag op stap naar activiteiten zoals het bekijken van de Stormruiters op het water. Bovendien speel ik accordeon. Ik houd ook van breien, maar ben niet opzoek naar iemand die dit samen met mij wil doen. ik ben niet echt een theemuts. Het lijkt me juist leuk om er samen opuit te gaan.

Iedereen

reacties

Alie

cultuur en vermaak

Samen naar de biosscoop

Het lijkt me leuk om samen met iemand een keer naar de bioscoop te gaan. Ik vond de film mama mia geweldig. Misschien komt er binnenkort een zelfde soort genre film uit? Wie wilt er met me mee? Misschien hebben we wel dezelfde interesses? Ik ben oorspronkelijk een boerin uit Friesland, ik houd van aanpakken. Ik houd van fietsen, bridgen en ga graag op stap naar activiteiten zoals het bekijken van de Stormruiters op het water. Bovendien speel ik accordeon. Ik houd ook van breien, maar ben niet opzoek naar iemand die dit samen met mij wil doen. ik ben niet echt een theemuts. Het lijkt me juist leuk om er samen opuit te gaan.

Iedereen

reacties

Dhr.

bezoek en gezelligheid

Samen een kop koffie drinken

Ik zou het fijn vinden om eens samen met iemand gezellig te praten. Ik zorg samen met de hulp veel voor mijn vrouw, maar op dinsdagen ben ik vaak alleen. Ik zou het leuk vinden als we een beetje dezelfde interesses hebben. Ik was altijd gek op vissen, speelde graag bridge, hield van een borrel en vindt het residentieorkest heel mooi. Vroeger heb ik een eigen autoschade bedrijf gehad, ik was crosseriebouwer en ben nog steeds goed in tekenen. Bovendien was ik altijd gek op tuinieren. Helaas lukt dat niet meer zo goed. Ik ben een makkelijke prater en vind het fijn om je te ontmoeten!

Iedereen

reacties

Dhr.

bezoek en gezelligheid

Samen vissen

Ik zou het zo leuk vinden als iemand met mij wilt vissen. Ik ben niet heel mobiel meer, dus het is handig als je dat zelf wel bent. Ik loop met een rollator, dus ik kan nog wel zelf lopen. Het is alleen niet echt verantwoord om in mijn eentje bij de waterkant te zitten. Ik zou het leuk vinden als we een beetje dezelfde interesses hebben. Ik speelde graag bridge, hield van een borrel en vindt het residentieorkest heel mooi. Vroeger heb ik een eigen autoschade bedrijf gehad, ik was crosseriebouwer en ben nog steeds goed in tekenen. Bovendien was ik altijd gek op tuinieren. Helaas lukt dat niet meer zo goed. Ik ben een makkelijke prater en vind het fijn om je te ontmoeten!

Iedereen

reacties

Maria Henriëtte

klusjes

Samen mijn kledingkast opruimen

Het is hoognodig om mijn kledingkast op te ruimen. Het ziet er echt niet meer uit. Ik zou het leuk vinden als een vrouw met mij de kleding kan doorpassen en kritisch advies kan geven of het wel of niet staat. Helaas heb ik wegens gezondheidsredenen wat moeite met het aan en uitkleden. Dus het zou fijn zijn als deze vrouw mij hiermee kan helpen. Misschien is het leuk als we dezelfde interesses hebben. Ik ben gek op de zee, licht klassieke muziek, musicals, piano spelen en ik houd van honden. Helaas heb ik wat kwalen waardoor ik bepaalde activiteiten niet meer kan zoals: wandelen en fietsen. Het liefste heb ik contact op de dinsdag, dan is mijn man druk in huis. Ik ben nog mobiel door mijn rollator en gebruik ook als het nodig is mijn schootmobiel.

Iedereen

reacties

Maria Henriëtte

bezoek en gezelligheid

Samen bridgen

Ik vind het ontzettend leuk om te bridgen. Mijn man en ik hebben een tijdje op een bridge club gezeten: dit vonden we te snel gaan en we mistten het sociaal contact. Eerlijk gezegd vinden we het gewoon vooral gezellig om te doen. Ik zou het leuk vinden als 2-3 personen met mij willen bridgen. Misschien is het leuk als we dezelfde interesses hebben. Ik ben gek op de zee, licht klassieke muziek, musicals, piano spelen en ik houd van honden. Helaas heb ik wat kwalen waardoor ik bepaalde activiteiten niet meer kan zoals: wandelen en fietsen. Het liefste heb ik contact op de dinsdag, dan is mijn man druk in huis. Ik ben nog mobiel door mijn rollator en gebruik ook als het nodig is mijn schootmobiel.

Iedereen

reacties

Maria Henriëtte

cultuur en vermaak

Samen naar een concert

Wie wilt er samen met mij naar een concert van lichte klassieke muziek? Het liefste in de buurt. Misschien is het leuk als we dezelfde interesses hebben. Ik ben gek op de zee, licht klassieke muziek, musicals, piano spelen en ik houd van honden. Helaas heb ik wat kwalen waardoor ik bepaalde activiteiten niet meer kan zoals: wandelen en fietsen. Het liefste heb ik contact op de dinsdag, dan is mijn man druk in huis. Ik ben nog mobiel door mijn rollator en gebruik ook als het nodig is mijn schootmobiel.

Iedereen

reacties

Maria Henriëtte

bezoek en gezelligheid

Samen de hond uitlaten

Het lijkt me leuk om samen met iemand de hond uit te laten. Het enige punt is dat ik zelf geen hond heb. Dus dat is wel belangrijk! Bovendien ben ik opzoek naar iemand die 65+ is. Misschien is het leuk als we dezelfde interesses hebben. Ik ben gek op de zee, licht klassieke muziek, musicals, piano spelen en ik houd van honden. Helaas heb ik wat kwalen waardoor ik bepaalde activiteiten niet meer kan zoals: wandelen en fietsen. Het liefste heb ik contact op de dinsdag, dan is mijn man druk in huis. Ik ben nog mobiel door mijn rollator en gebruik ook als het nodig is mijn schootmobiel.

Iedereen

reacties

Gabriele

vervoer, verhuizen en logistiek

Naar de fysiotherapeut

Na een enkelbreuk moet Ik eenmaal per week naar de fysiotherapie in Amstelveen. Ik heb een auto maar kan zelf nog niet rijden. Wie zou mij in de laatste week van augustus en de eerste week van september eenmaal naar de fysio kunnen rijden?

Locatie: IJmuiden - Amstelveen en terug.

Wanneer: 1x in week 34 en in week 35.

Iedereen

reacties

Jo

bezoek en gezelligheid

Aanbod: Koffie!

Samen met 1 of 2 anderen drink ik gezellig koffie in de Meerpaal in Dronten vrijdags om 10 uur. We vinden het leuk als er nog meer aanschuiven. Welkom!

Locatie: dronten

Wanneer: Elke vrijdagmorgen 10 uur

Iedereen

reacties
Bram: Ik kom ook langs!
Gert: ik ben erbij!
> antwoord

Wouter

beweging en sport

wandelen

Ik zou het leuk vinden om met iemand te wandelen. Ik wandel vaak op maandag een rondje. Wel als het droog blijft.

Iedereen

reacties

Ditta

bezoek en gezelligheid

Kop koffie

Wie wilt er eens bij mij langs komen voor een kop koffie. Ik zit veel alleen gezien mijn man vaak weg is vanwege zijn beroep en vanwege een zware operatie binnenkort zal ik meer aan huis gekluisterd zijn.

Iedereen

reacties

Johanna

bezoek en gezelligheid

Vriendschap

Ik zou graag iemand willen leren kennen waarmee ik wellicht een vriendschap kan opbouwen. Iemand waar ik een goed gesprek mee kan voeren, om samen mee uit te gaan en misschien samen wat creatief bezig te zijn. Zou je een keer af willen spreken om eens kennis te maken? Ik hoor het graag

Iedereen

reacties
30 vragen getoond   > laat meer vragen zien