Inspiratie Dromen Cafe

> log in

> registreer

Vraagelkaarcafe Dronten - De Meerpaal

AANMELDEN KAN NIET MEER. We zitten helaas vol. Schrijf je gerust in als lid, dan ontvang je een uitnodiging voor het volgende café. Kom jij ook op donderdagmiddag 10 november naar het VraagelkaarCafé in Dronten? Dit unieke VraagelkaarCafé vindt plaats in De Meerpaal. Deelname incl. koffie/thee en high tea is gratis. Vind je het fijn om: je nagels te laten lakken of een (gezichts)massage te krijgen in het Verwencafé? Eindelijk je tablet te begrijpen in het ICT-café of ontdek jouw verhaal aan de hand van inspirerende schrijfoefeningen in het SchrijfCafé. Maar je kan ook lekker handwerken in het Breicafé of een spelletje spelen in het Praat- & Spelcafé! Of wat dacht je van bakken in het BakCafé? Schrijf je meteen in. Wij organiseren het café in samenwerking met gemeente Dronten, De Meerpaal en Mantelkring Dronten.

De Rede 80. Van 13:00 tot 16:00 uur

VerwenCafé
Onze studenten verzorgen graag jouw handen en nagels in het Verwencafé. Of wil je liever een ontspannen (gezichts)massage in dit gezellige café?
Praat- en SpelCafé
Wat vind jij leuk om te doen? Genieten van een kopje koffie en gezelligheid of juist een spelletje spelen: kaarten, dammen of sjoelen. Het kan allemaal.
ICT-Café
Wil je uitleg over internet, Google, Vraagelkaar, jouw mobiel of tablet? Kom dan naar het ICT Café! Ook als je wilt leren skypen met jouw dochter in Australië. Je kunt jouw eigen tablet, telefoon of laptop meenemen. Er staan ook enkele pc's klaar.
Haak- en BreiCafé
In het Haak- en breiCafé kun je gezellig met anderen aan de slag met jouw eigen haak- , brei- of borduurwerk. Er ligt ook materiaal klaar.
Heel-Flevoland-Bakt-Café
In dit café maak je de mooiste creaties voor de high tea van deze middag. Bak je ook mee?
SchrijfCafé
Ontdek aan de hand van inspirerende oefeningen van Christa Krommenhoek jouw verhaal. De dochter van Koos en Joke Alberts helpt je graag op weg!

Eerdere bijeenkomsten

10-11-2016 13:00:00