Inspiratie Dromen Cafe

> log in

> registreer

Vraagelkaarcafe Dronten - De Meerpaal

Kom jij woensdagochtend 29 november ook naar het Vraagelkaar Ontmoetingscafé in de Meerpaal? Zo kun je elkaar ontmoeten in een klein gezelschap en eerst gezellig koffie drinken. Wat zou jij graag willen doen? Wil je bijvoorbeeld een keer gaan zwemmen? Een oude hobby oppakken? Een gezellig avondje naar het theater? Naar de stad, of een koffie drinken op het terras? Maak lekker ongedwongen kennis met iemand met dezelfde interesses om samen iets leuks te gaan doen. Leer elkaar kennen en ervaar sprankjes geluk. Het belooft een gezellige ochtend te worden in huiselijke sfeer, dus neem gerust je handwerkje, potje kaarten of iets anders mee. Wij zorgen voor koffie, thee en een selectie van taarten van de zorgboerderij. Je kunt je aanmelden via deze pagina. Maar bellen naar 088-7878901 of mailen naar vraag@vraagelkaar.nl mag natuurlijk ook! Tot woensdag!

De Rede 80

Bezoek en gezelligheid
Ik vind het leuk om mensen te ontmoeten om samen koffie mee te drinken, een spelletje mee te spelen etc.
Cultuur en vermaak
Ik vind het leuk om mensen te ontmoeten om samen naar het theater, het museum te gaan. Een markt of een festival te bezoeken of eens gezellig te winkelen.
Hobby
Ik vind het leuk om mensen te ontmoeten om samen aan de slag te gaan: haken, breien, vissen, klaverjassen, quilten, naaien, boetseren, schilderen, mandela's kleuren etc.
Bewegen
Ik vind het leuk om mensen te ontmoeten om samen te gaan bewegen: wandelen, fietsen, nordic walken, zwemmen etc.
Mantelzorg
Ik vind het fijn om aan te sluiten bij de tafel over Mantelzorg en in gesprek te komen wat ik kan doen om mijn situatie te verbeteren. Deze tafel wordt aangeboden door Meerpaal Welzijn.

Eerdere bijeenkomsten

10-11-2016 13:00:00

10-11-2017 09:30:00

29-11-2017 09:30:00