Inspiratie Dromen Cafe

> log in

> registreer

Vraagelkaarcafe Lelystad - Coloriet - de Hoven

Tijdens dit gezellige VraagelkaarCafé ben je welkom op het wijkplein van Coloriet - de Hoven. Omdat Sinterklaas weer in het land is, heeft dit Vraagelkaarcafé een feestelijk tintje met een heerlijke high tea en sinterklaascadeautjes. Wil jij ook een cadeautje meenemen? Het liefst iets wat je hebt gekregen maar voor een ander meer waarde heeft: een bodylotion of een mooi boek. Heb je niets liggen? Een chocoladeletter is ook leuk om te geven/krijgen. (Lukt het niet om een cadeautje mee te nemen, dan is dat geen probleem).

Het Ravelijn 181. Van 14:30 - 17:30

Praat- en SpelCafé
Wat vind jij leuk om te doen? Genieten van een kopje koffie en gezelligheid of juist een spelletje spelen: kaarten, dammen of sjoelen. Het kan allemaal.
VerwenCafé
Onze studenten verzorgen graag jouw handen en nagels in het Verwencafé. Of wil je liever een ontspannen (gezichts)massage in dit gezellige café?
Haak- en BreiCafé
In het Haak- en breiCafé kun je gezellig met anderen aan de slag met jouw eigen haak- , brei- of borduurwerk. Er ligt ook materiaal klaar.
Heel-Flevoland-Bakt-Café
In dit café maak je de mooiste creaties voor de high tea van deze middag. Bak je ook mee?
ICT-Café
Wil je uitleg over internet, Google, Vraagelkaar, jouw mobiel of tablet? Kom dan naar het ICT Café! Ook als je wilt leren skypen met jouw dochter in Australië. Je kunt jouw eigen tablet, telefoon of laptop meenemen. Er staan ook enkele pc's klaar.
ZangCafé
Wist je dat zingen bijdraagt aan jouw geluksgevoel? Onder begeleiding van een zangdocent kun je heerlijk Oudhollandse liederen meezingen.
KleurCafé
Vind je het leuk om te kleuren? In het KleurCafé liggen prachtige mandala‚Äôs klaar om gezellig samen te kleuren. Voor kinderen liggen kleurplaten klaar.

Eerdere bijeenkomsten

1-12-2016 14:30:00